Jubels 

Business Consultancy & TrainingWELKOM BIJ JUBELS!Ik ben Michel SaltersIk ben JUBELS:

De Euforie om te verbeteren, vanuit een missie, visie en strategie, Uitdagingen aangaan, Kansen pakken, Talenten ontwikkelen en de Tevredenheid vergroten zowel intern als extern, gericht op het "Bouwen" aan een structureel Succes van uw organisatie

Sinds 1 mei 2019 gestart met Jubels Business Consultancy & Training. 

Na meer dan 20 jaar vast dienstverband, in diverse managementrollen bij diverse mooie bedrijven, was het tijd om mijn ambitie waar te maken. Mijn opgedane kennis en ervaring inzetten bij andere organisaties op flexibele basis.

Met mijn Lean achtergrond, mijn training en coaching ervaring vanuit het gedachtengoed van Covey en Lean Leiderschap wil ik meebouwen aan het Succes van organisaties. 

Om mijn kennis verder te verrijken heb ik ook veel tijd geïnvesteerd in diverse trainingen en cursussen zoals o.a. Scrum, Prince2, Zakelijk Tekenen en de Employee Journey. 

De afgelopen maanden heb ik met mijn Fresh Eye Visit diverse organisaties voorzien van concrete adviezen op het gebied van People, Process, Purpose en Cultuur. Om vervolgens deze organisaties te begeleiden in de verandering en zijn de eerste Successen een feit!
 

 


Vrijblijvend neem ik u graag mee in de mogelijkheden en diensten van Jubels Business Consultancy. 


U kunt telefonisch contact opnemen of onderstaande contactformulier invullen voor meer informatie. Ik help u dan graag verder. 

Mobiel: 06-36456433